maandag 13 februari 2012

Winterwandeling in Appelscha

Zo, hehe we hebben weer water hoor. Even 1 dagje giga hard klussen en hier en daar wat leidingen vervangen en we kunnen de kraan weer open draaien en er komt ook nog water uit. En dan ook nog alleen uit de kraan en niet meer in de garage/deel.
Hij (het ging stuk dus dan is het een hij he (haha)) was op 3 plekken gesprongen zeg.
Meteen geïsoleerd en glaswol ervoor etc etc. Om 9.00 uur stonden we bij de Praxis voor de deur, (ook omdat die koffie hebben hoor, en dat ging OOK niet zonder water........) en de boel doet het weer......
De hondjes hebben zich vandaag prima gedragen en zijn heel geduldig geweest, dus dat werd beloond met een heerlijke wandeling op het einde van de middag net voor het eten.
We zijn al een beetje in training voor de Winter wandeling van de LHCN in Appelscha.
as Zondag is die en de jonkies mogen wel al een beetje aan hun conditie werken.
Ik denk wel dat we de korte route zullen nemen maar dan nog, ben ik zo benieuwd wat Adinda gaat doen met al die vreemde hondjes.
Ik denk dat ik maar een abb. afsluit bij de 'achtervang'
Dat is een groepje vrijwilligers die helemaal achteraan gaan lopen voor honden die toevallig even hun baasje kwijt zijn en dan misschien terug naar de auto willen lopen. Daar worden ze op gevangen en even aan de lijn gedaan tot de baas ze weer op komt halen.
Echt altijd prima geregeld.
Mahatmar was ook trouwe klant bij de 'achtervang'.

Er staan hier hier nou nog een aantal spullen van de garage in de keuken die niet nat mogen worden en dus nou mogen drogen. Oa een hele stapel eierdoosjes want onze kipjes leggen zo veel eitjes dat wij ze niet allemaal op kunnen. Dus ga ik een tafeltje bij het fietspad zetten en eitjes geven aan de mensen die er belang bij hebben. Maar die dingen zijn van karton en kunnen niet zo goed tegen een gesprongen waterleiding.
Dus die mogen nou drogen. Voor Joost weer een feest want hij heeft weer iets waar ie z'n koppie op kan leggen. En maar snurken. (gauw even wat foto's maken, die volgen zo.....)

Geen opmerkingen: