vrijdag 30 maart 2012

Joost Akmar.

En dan is er natuurlijk nog onze Joost Akmar.
Ons 'sukkeltje'. Hij weet nog niet precies waar ie met z'n grote poten heen mag. Hij blijft maar groeien en is in de tussentijd echt iedereen voorbij.
Zo druk als Adinda is zo rustig is onze Joost. Je krijgt hem niet gek al zou je willen. Springen doet ie niet. Behalve in het hekwerk want daar staat soms stroom op en je fopt hem echt maar 1x. Met 4 poten van de grond in het hekwerk en geen stroom wat hem deerde.
Deuren open maken daar doet hij niet aan mee. (Daar heeft ie Adinda voor....)
Hij heeft eigenlijk maar twee hobby's: Eten en slapen.
En slapen doet ie waar ie is op dat moment. Als Joost wil slapen, gaat ie slapen......wat er ook gebeurd.
Heb echt nog nooit zo'n relaxte hond gezien.
Als Adinda heel veel energie over heeft (zo'n 7x op een dag of zo) dan gaat ze kei hard rondjes rennen in de tuin. (doet Indira ook) maar Joost blijft gewoon liggen tot ze voorbij komt en hapt in haar staart en laat zich mee trekken. Adinda binnen no time bek-af en Joost heeft weinig hoeven doen.
Joost was van zijn geboorte af een cadeautje en dat is het nog steeds. Iedere dag weer.

Joost met zijn entropion (dus geen kinders voor Joost......) en de hars van de coniferen op z'n neus....Adinda zit echt helemaal vol van boven tot onder. Overal klitten want overal zit hars. Bij Joost alleen op z'n neus.....
Ik ben zo benieuwd wat daar uit komt als ie volwassen wordt. Kan de dagen wel vooruit duwen.
Wilde zo graag een zoon van Chaime. Nou die heb ik, maar qua karakter gaat hij niet richting Indira en ook niet richting Chaime. Joost is Joost. Echt met niemand te vergelijken. En ben zo blij dat ie gebleven is.......

Geen opmerkingen: